Sinterklaas in Cuijk.

Hallo lieve kinderen.

Zondag 19 november komen mijn pieten en ik weer aan in Cuijk op de kade. Ons programma voor die dag ziet er als volgt uit:
 

13.30 uur
Start het voorprogramma met de Hoofdpiet en enkele Pieten op de Maaskade.

14.00 uur
Aankomst met mijn stoomboot aan de Maaskade waar burgemeester Marieke Moorman mij zal ontvangen.

14.30 uur
Ga ik lopend met mijn hele gezelschap naar de schouwburg. 

 

15.00 uur
A
ankomst bij Schouwburg Cuijk, waar jullie  de gelegenheid krijgen om mij een handje te geven.

 
17.00 uur Einde programma.

Prachtig vind ik het, dat ieder jaar in Cuijk zoveel gedaan wordt als ik er weer ben. Ik hoorde van een van mijn pieten dat mijn kamer van afgelopen jaar bezet is , maar dat vind ik goed nieuws. Dat betekend gelukkig dat deze ruimte in gebruik is door een mooie winkel! Fijn hoor. 

Maar hij zij ook dat er heel veel winkels bij zijn gekomen, meer dan 10. Wow.

Ik heb daarom besloten dat ik dit jaar wel gezellig naar het centrum kom, maar dan gewoon gebruik maak van brasserie ‘t HeereHuys aan het grote plein. Regelpiet is nog volop bezig met van alles maar ik ben daar in ieder geval zaterdag 25 november van 15 – 16.30 uur en zondag 26 november van 13-15 uur en op zaterdagmiddag 2 december tussen 15 en 16.30 uur. Ik kijk er erg naar uit om jullie weer persoonlijk te ontmoeten.

Uiteraard heb ik ook dit jaar mijn pieten weer opdracht gegeven zo goed mogelijk naar jullie te luisteren naar wat jullie allemaal voor wensen hebben zodat ik straks rond mijn verjaardag de juiste cadeaus in je schoen kan laten leggen.

Brief van de Sint...

Er is nog iets belangrijks…

…misschien krijg je wel een extra cadeau! Die kun je namelijk winnen. Mijn pieten hebben weer een leuke kleurwedstrijd bedacht die gaan ze binnenkort in een aantal winkels neerleggen. Als je de kleurplaat klaar hebt kun je deze in de mooie rode brievenbus doen die straks in het overdekte winkelcentrum staat.

En, na mijn verjaardag, dan zullen mijn pieten de mooiste kleurplaten selecteren en belonen met een leuk cadeau. Dus doe je best.

Sinterklaas

De kleurplaat kun je krijgen bij o.a.: Coop – DA – Printservice Cuijk -Lunchroom de Dom – AH – ‘t Heere Huys – Hema – Schijvens Mode – Marc Sport – Trendy mode – Durlinger.

Land van Cuijk